Start met typen om te zoeken

Cannondale Wonderwagen Neo - uniek, innovatief, maar vooral veilig!

Cannondale Wonderwagen Neo - uniek, innovatief, maar vooral veilig!

De Cannondale Wonderwagen Neo is een unieke elektrische bakfiets die opvalt door een combinatie van innovatief design, hoogwaardige technologie en praktische functionaliteit. De bakfiets is aerodynamisch en toch robuust, waardoor hij zowel stijlvol als functioneel is. Het unieke design onderscheidt de Cannondale Wonderwagen van andere bakfietsen. De vorm van de bak, de dubbele verlichting en de extra lange bagagedrager maken deze bakfiets uniek. De bagagedrager heeft een draagkracht van 27 kg, waardoor je eenvoudig een extra zitje plaatst of extra boodschappen mee kunt nemen in bijvoorbeeld dubbele fietstassen. 

De veiligste elektrische bakfiets

De Cannondale Wonderwagen is misschien wel een van de veiligste bakfietsen, want door een geïntegreerd railsysteem kan de bakfiets nooit omvallen. Ditzelfde railsysteem kan worden gebruikt door kinderen om zelfstandig in en uit de bak te stappen. Door de 20 inch wielen ligt het zwaartepunt lager, waardoor de bakfiets stabieler op de weg ligt. Bovendien zorgt de lage instap ervoor dat de kinderen makkelijk zelf in en uit stappen. De extra hoge wanden geven de kinderen een veilig gevoel.

Indeling van de laadbak

De bak is voorzien van 2 comfortabele zitplaatsen met veilige 5-puntsgordels. Tegenover het bankje vind je een geïntegreerd opbergnet aan de voorzijde. De laadbak biedt meer dan voldoende beenruimte voor de kinderen en is belastbaar tot maximaal 100 kg. Het bankje is eenvoudig uit te nemen, zodat je de laadbak ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Wist je dat je naast de accu nog twee ruime opbergvakken vindt? Ideaal wanneer je veilig extra spullen wilt meenemen, zonder dat deze in de laadbak hoeven rondslingeren.

Wat zijn de verschillen tussen de Neo 1 en Neo 2?

In de basis zijn de bakfietsen hetzelfde opgebouwd. Zo zijn beide modellen voorzien van een kettingaandrijving en stuur je middels een kabelbesturing. Een kabelbesturing zorgt voor een grotere stuuruitslag, waardoor je eenvoudiger kunt keren. Beide modellen zijn voorzien van twee accuhouders die beide zijn aangesloten op dezelfde oplaadpoort, waardoor je eenvoudig je actieradius kunt verdubbelen. Ah fijn, maar wat zijn dan de verschillen? 

Enviolo vs Shimano Deore M6000
De Neo 1 is uitgerust met een Enviolo Pro traploze versnelling en de Neo 2 met een Shimano Deore M6000 10-speed. Met de Neo 1 heb je dus iets meer versnellingsmogelijkheden. 

725 Wh accu vs 545 Wh
De Neo 1 wordt geleverd met een 725 Wh accu en de Neo 2 met een 545 Wh. Wanneer je graag lange afstanden fietst kun je beter kiezen voor een accu met een hogere wattage.

Bosch Performance CX Cargo Line vs Bosch Cargo Line
De Neo 1 heeft een Bosch Performance CX Cargo Line motor en de Neo 2 een Bosch Cargo Line (beide 85 Nm). De Neo 1 heeft een LED remote + smartphone grip en de Neo 2 heeft alleen een LED remote. 

Garmin Radar Sensor
De Garmin Radar Sensor is geïntegreerd in het Neo 1 model en geeft een waarschuwing wanneer iemand te dicht op het achterlicht komt. 

Technologie Cannondale bakfiets

De Cannondale Wonderwagen Neo is voorzien van moderne technologieën, waaronder een LED remote die eenvoudig gekoppeld kan worden aan de Bosch Smart App, zodat je gegevens als snelheid, batterijniveau, rijmodi, navigatie en gereden ritten kunt bekijken. 

  • High-visibility LED dual headlights: de dubbele LED verlichting aan de voorzijde zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent op de weg.
  • DownLow dropper zadelpen: het drop-seat systeem zorgt ervoor dat het zadel met een druk op de knop zakt. Ideaal wanneer je bij een stoplicht moet wachten.
  • Geveerde voorvork: de geveerde voorvork zorgt voor een rustige en stabiele rit. Zelfs over onverharde wegen.

Kom kennismaken met de Cannondale Wonderwagen

Ben je net als wij enthousiast geworden? Kom dan langs bij Fietsunie in Emmen en maak kennis met de Cannondale Wonderwagen Neo. Neem gerust je kinderen mee, want wij zijn ervan overtuigd dat ze na een proefrit niet meer anders willen :)