Start met typen om te zoeken

De nieuwe Cangoo Buckle Up: robuuste en ruime bakfiets

De nieuwe Cangoo Buckle Up: robuuste en ruime bakfiets

Heb je ‘m al gespot? De nieuwe Cangoo Buckle Up! Deze nieuwe bakfiets van Cangoo springt direct in het oog. Deze elektrische driewieler combineert stijl en functionaliteit, en is niet alleen een plaatje om te zien, maar rijdt ook nog eens verrassend soepel en licht. De bakfiets is de ideale vervanging voor de auto en is een efficiënte, milieuvriendelijke en handige manier om je kinderen, boodschappen of andere spullen te vervoeren. In dit blog nemen we je mee in de wereld van de Cangoo Buckle Up.

Ruimte en comfort in één

De Cangoo Buckle Up heeft een ruime bak waar je met gemak twee tot vier kinderen veilig in kunt vervoeren. Het handige 3-punt gordelsysteem zorgt ervoor dat je kinderen goed vastzitten tijdens de rit. De stevige bak is voorzien van geïntegreerde koplampen, waardoor je goed zichtbaar bent in het verkeer. Kortom, aan veiligheid is zeker gedacht.

Met de Buckle Up navigeer je moeiteloos door de drukte. De unieke mix van EPP en hout maakt deze bakfiets niet alleen bijzonder sterk, maar ook opvallend stijlvol en licht van gewicht. Het zachte EPP aan de binnenkant biedt comfortabele zitplaatsen en houdt het totaalgewicht laag. Zo kun je zonder veel moeite met vier kinderen op pad.

Specs van de Buckle Up

Naast de ruime bak heeft de Buckle Up ook de nodige technische snufjes. Wat de bakfiets echt onderscheidt, is zijn betrouwbare elektrische aandrijving. De fiets is uitgerust met een krachtige 250W Cangoo Cargo middenmotor, die zorgt voor een stabiele en constante ondersteuning, ook als de bak vol zit. De motor biedt daarnaast een koppel van 95 Nm waardoor je snel weer op gang komt nadat je gestopt bent. Verder kun je kiezen uit vijf ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je voorkeur en de route die je aflegt. Deze bedien je gemakkelijk met het Ananda D16 kleurendisplay.

Dankzij de 700 Wh accu heeft de Cangoo Buckle Up een actieradius van 40 tot 80 kilometer. Dit maakt hem perfect voor zowel korte ritten in de stad als langere tochten. De actieradius hangt wel af van welke ondersteuningsstand je kiest en hoe zwaar de bak is geladen.

De Buckle Up bakfiets is uitgerust met een Enviolo traploze naafversnelling, wat zorgt voor een uiterst soepele en comfortabele rijervaring. Dit innovatieve schakelsysteem is ideaal voor een bakfiets, omdat het je in staat stelt om zonder vaste versnellingen te schakelen, afhankelijk van je snelheid, de belading en de omstandigheden op de weg.

Veiligheid en stabiliteit

Een van de grootste zorgen bij bakfietsen is veiligheid, vooral als je kinderen vervoert. Gelukkig heeft Cangoo hier veel aandacht aan besteed. De Buckle Up is uitgerust met krachtige schijfremmen die ervoor zorgen dat je in elke situatie snel en veilig kunt stoppen. Daarnaast biedt het stevige frame stabiliteit, zelfs op hobbelige wegen of bij het nemen van bochten.

De verlichting is volledig geïntegreerd en wordt aangedreven door de accu van de fiets, zodat je ook in het donker goed zichtbaar bent. De reflectoren en heldere koplampen dragen bij aan een veilige rit, zelfs tijdens de vroege ochtend of late avonduren.

Conclusie

Of je nu kinderen naar school moet brengen, boodschappen wilt doen of gewoon een fijne fiets zoekt voor dagelijks gebruik, de Cangoo Buckle Up elektrische bakfiets is een veelzijdige en betrouwbare keuze. Dankzij de krachtige motor, ruime bak en slimme veiligheidsvoorzieningen biedt deze bakfiets alles wat je nodig hebt om je ritten comfortabel en stressvrij te maken.

Wil je de Cangoo Buckle Up zelf ervaren? Kom langs in onze fietsenwinkel in Emmen voor een proefrit en ontdek hoe deze bakfiets jouw leven een stukje makkelijker kan maken.